Vertalen

Uw Chinese vertalingen in handen van een expert.

Ruime ervaring met officiële vertalingen

Heeft u een juridisch of officieel document dat beëdigd vertaald moet worden vanuit of naar het Chinees? Dan help ik u graag! Bijna dagelijks verzorg ik de beëdigde vertaling van notariële documenten en andere officiële stukken die nodig zijn voor bijvoorbeeld procedures bij de IND, de gemeente of bij Chinese overheidsinstellingen. Hierbij kunt u denken aan onder andere notariële aktes, geboorteaktes, huwelijksaktes en diploma’s. Deze officiële documenten kan ik tevens voor u laten legaliseren.

Controle door tweede vertaler

Ook voor de vertaling van andere teksten vanuit of naar het Chinees kunt u bij mij terecht. Elke vertaling wordt door een tweede vertaler, een native speaker, gecontroleerd om de kwaliteit te garanderen.

Levering op maat

Desgewenst kan ik de vertaling online of in een ander document implementeren. Daarbij zorg ik ervoor dat de vertaling net zo strak en sprekend past in het design als de oorspronkelijke tekst, of volledig aansluit bij uw huisstijl. De controle van drukproeven van de vertaalde tekst kan ik ook uitvoeren, eventueel in samenwerking met uw eigen vormgever.

“We werken al jarenlang met veel plezier samen met Loes. Ze heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor beëdigde Chinese tolkdiensten bij notariskantoren. Ook voor schriftelijke vertalingen werken we graag met haar samen, omdat ze kwaliteit levert en ook nog keurig op tijd. Daarnaast denkt ze altijd mee met ons, en daarmee dus ook met onze klanten.”

Yvonne Staats
IT&C Support

“I have been working with Loes Petit since 2011. She is always striving to deliver quality and to be customer oriented. Working with Loes is a real pleasure!”

Lilin Zhang
Chinese Technical Translations CTT