Over mij

Ik ben Loes Petit, oprichter van vertaler-chinees.nl.

Jarenlang in China gewoond

Vanaf 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig tolk / vertaler Chinees (Mandarijn). Na Chinees te hebben gestudeerd, heb ik lange tijd in Shanghai en Beijing gewoond en gestudeerd. Daarna ben ik jarenlang werkzaam geweest in het Chinese en Nederlandse bedrijfsleven.

Beëdigd vertaler Chinees

Ruim 10 jaar geleden ben ik officieel beëdigd door de rechtbank tot tolk en vertaler Chinees (Mandarijn) en opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Beëdigde Tolken en Vertalers (Rbtv, onder Wbtv-nummer 4284). Na mijn start als zelfstandig tolk / vertaler, heb ik de SIGV-opleiding tot Gerechtstolk Mandarijn Chinees gevolgd.

Gedegen kennis van de Chinese taal en cultuur

In de afgelopen jaren heb ik vertalingen en tolkdiensten verzorgd over de meest uiteenlopende onderwerpen en vakgebieden. Door mijn ruime ervaring en uitgebreide scholing heb ik een zeer gedegen kennis verworven van de Chinese taal en cultuur. In samenwerking met mijn grote netwerk van professionals, help ik u graag de verschillen tussen China en het westen te overbruggen op het gebied van taal en cultuur.

vertaler-chinees.nl | Loes Petit | Tolk en vertaler Chinees

“We werken al jarenlang met veel plezier samen met Loes. Ze heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor beëdigde Chinese tolkdiensten bij notariskantoren. Ook voor schriftelijke vertalingen werken we graag met haar samen, omdat ze kwaliteit levert en ook nog keurig op tijd. Daarnaast denkt ze altijd mee met ons, en daarmee dus ook met onze klanten.”

Yvonne Staats
IT&C Support

“Voor de aankoop van ons huis hadden we een tolk nodig bij de notaris. Loes Petit heeft alles rechtstreeks met de notaris geregeld, dat scheelde ons veel werk. Tijdens de afspraak heeft Loes de inhoud van de ingewikkelde notariële aktes heel duidelijk naar het Chinees vertaald. We waren erg blij met haar hulp!”

Wilco de Man