Tolken

Tolkdiensten Chinees op professioneel niveau.

Gedegen juridische kennis

Als beëdigd tolk Mandarijn Chinees sta ik u graag bij tijdens het passeren van notariële aktes bij de notaris. Bijvoorbeeld voor de aan- of verkoop van uw woning, een hypotheek, huwelijksvoorwaarden, een testament of de oprichting van een onderneming. Door mijn jarenlange ervaring in combinatie met het volgen van vakgerichte opleidingen heb ik een gedegen juridische kennis verworven.

Alles rechtstreeks geregeld

Ik kan u veel werk uit handen nemen door alle zaken te regelen die nodig zijn voordat de beëdigde tolkdienst bij de notaris kan plaatsvinden. Als u mij de contactgegevens van de notaris geeft, regel ik de rest rechtstreeks met de notaris.

Zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid

Ook in andere situaties ben ik u graag van dienst met een tolkdienst Chinees op professioneel niveau. De inhoud van elke tolkdienst wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Met culturele verschillen ga ik zorgvuldig om, zodat een soepele en effectieve communicatie tussen partijen wordt gewaarborgd. Ik denk graag met u mee en stem mijn diensten af op uw wensen. Tolken op afstand via een live-verbinding is ook mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“Loes is van grote toegevoegde waarde aan de passeertafel. Ze is spontaan, goedlachs en tolkt fantastisch!”

Notaris mr. Robert-Jan Tesink
Notariskantoor Tesink – Van Dooren

Ik ken Loes niet alleen als een intelligente professional, maar is ze ook bijzonder goed in het tolken voor en met Chinezen. Ze is een aanwinst tijdens het passeren van akten en we hopen op nog een jarenlange samenwerking.”

Mr. Raymond van de Wouw
Marks Wachters notarissen, Eindhoven