Legaliseren

Deskundig en ervaren in het laten legaliseren van Nederlandse documenten voor gebruik in China

Beëdigde vertalingen en legalisatie

Nederlandse documenten die worden ingediend bij instanties in China moeten vaak beëdigd worden vertaald en ook is legalisatie vaak een vereiste. Recentelijk heeft de Chinese overheid het Apostilleverdrag geratificeerd, waardoor documenten voor gebruik in China middels een apostille door de rechtbank dienen te worden gelegaliseerd. De Chinese Ambassade legaliseert geen documenten meer.

Thuis in procedures en vereisten

Documenten die gelegaliseerd moeten worden, dienen te voldoen aan specifieke eisen en voorwaarden die per document verschillend kunnen zijn. Doordat ik regelmatig contact heb met de rechtbank en de Chinese Ambassade, ben ik goed thuis in de procedures en op de hoogte van de actuele vereisten. Het hele traject van beëdigde vertaling tot en met legalisatie kunt u aan mij overlaten.

Hulp of advies over legalisatie nodig?

Heeft u hulp nodig bij het legaliseren van documenten voor gebruik in China? Of wilt u advies inwinnen over legalisatieprocedures? Neemt u dan vrijblijvend contact op met mij.

“Loes heeft me heel deskundig en vlot geholpen met alle Chinese vertalingen en legalisaties die ik nodig had voor mijn nieuwe baan in China.”

Emily Kemp

“ 谢谢你们完美的服务: 翻译快,还便宜,而且翻译件每一个政府部门都认可。给你们点赞。”

“Bedankt voor de perfecte service: jullie vertalen snel en tegen een voordelig tarief. Jullie vertalingen worden door alle overheidsinstanties geaccepteerd. Onze complimenten!”

新国 税务劳务
Xin Guo Administratie & Immigratie